Նոր ձևաչափ
Գրանցվիր PROFESSIONAL ​​դասընթացին՝ հարմար վճարման տարբերակով։
Սկսիր սովորել այսօր։
Սկսիր անվճար փորձնական դասից 👇
Թողնելով հայտը ես համաձայնվում եմ կայքի հետ ինֆորմացիայի փոխանակման կանոններին:
Քո առավելությունները
  • Ամենապահանջված թխվածքները
    Դու ստանում ես հասանելիություն պատրաստման եղանակին, գործիքակազմին, համայնքին և ԻՆԴԻՎՈՒԱԼ ԱՆՍԱՀՄԱՆԱՓԱԿ կոնսուլտացիային՝ Լիկա Մեսրոպյանի հետ:
  • Ենթակա միջավայր
    Միացիր ակադեմիայի 600-ից ավելի ուսանողների համայնքին, տարբեր երկրներից։
  • Հարմավետ ուսուցում
    Դու սովորում ես տանը՝ քեզ համար հարմար ժամանակին առաջատար տեխնոլոգիաներով:
  • Անտոկոս, մաս-մաս վճարում
    Թափանցիկ և պարզ վճարային համակարգ:
Ներկայացնում ենք նոր ֆորմատ
Մեր հայտնի Բազային PROFESSIONAL դեսերտների պատրաստման դասընթացը վերանայվել է՝ ավելի հարմարավետ և հասանելի դարձնելու համար։
Ֆորմատի փոփոխությունները
  • Հին տարբերակ
    • 47 տեսադաս
    • 200,000 դրամ վճարում՝ միանվագ

  • Նոր տարբերակ
    • 47 տեսադաս + բոնուս
    • 3 փուլ, 3 ամիս
    • Անսահմանափակ շփում և կոնսուլտացիա
    • Հատուկ պայմաններ` բոլոր հաջորդ դասընթացներին
    • 1 փուլը՝ 49.900 դրամ
    • Պետական սերտիֆիկատ ստանալու հնարավորություն
Քայլ-առ-քայլ ուսուցում

Մաս 1

49,900 դրամ, 1 ամսյա հասանելիություն
Մաս 2
49,900 դրամ, 1 ամսյա հասանելիություն + 1 ամսյա հասանելիություն մաս 1-ին 🎁
Մաս 3
49,900 դրամ, 1 ամսյա հասանելիություն + 2 ամսյա հասանելիություն մաս 1-ին և 2-ին 🎁 + ՍԵՐՏԻՖԻԿԱՏ
Դասընթացի ծրագիրը
Փուլ 1
Փուլ 1
Հոկտեմբերի 1
Միջուկների պատրաստում
•⁠ ⁠Կուրդ տեսակի միջուկ
•⁠ ⁠Կուլի տեսակի միջուկ
•⁠ ⁠Կամպոտե տեսակի միջուկ
«Ջակոնդա» բիսկվիթ
Մուս
•⁠ ⁠Մուսի պատրաստում
•⁠ ⁠Մուսային տորթի կառուցում
Ջնարակ
•⁠ ⁠Հայելանման ջնարակ
•⁠ ⁠Ջնարակապատում
Փխրուն խմոր, տարտալետներ
•⁠ ⁠Փխրուն խմոր
•⁠ ⁠Տարտալետներ
•⁠ ⁠Ֆրանժիպան, կրակիլյուր
•⁠ ⁠Տարտալետների լցոնում
•⁠ ⁠Պրալինե տեսակի միջուկ
•⁠ ⁠Կարամել
•⁠ ⁠Խրթխրթան շոկոլադե շերտ
•⁠ ⁠Գանաշ
•⁠ ⁠Շոկոլադե մուս
•⁠ ⁠Տարտալետների ձևավորում
Փուլ 2
Փուլ 2
Նոյեմբերի 1
Էկլեր
•⁠ ⁠Էկլերի կրեմ
•⁠ ⁠Էկլերի խմոր
•⁠ ⁠Էկլերի լցոնում
•⁠ ⁠Էկլերի ձևավորում
Չիզքեյք
•⁠ ⁠Սառը չիզքեյք
•⁠ ⁠Շոկոլադե չիզքեյք
•⁠ ⁠Թխվող չիզքեյք
•⁠ ⁠Չիզքեյքի ձևավորում
Ռուլետ
•⁠ ⁠Ռուլետի խմոր
•⁠ ⁠Միջուկի հնարք
•⁠ ⁠Ռուլետի կրեմ
•⁠ ⁠Ռուլետի կառուցում
Լաբորատոր աշխատանք

Փուլ 3
Փուլ 3
Դեկտեմբերի 1
Ունիվերսալ խմոր
•⁠ ⁠Ռեդ վելվետ
•⁠ ⁠Սպանախով տորթ
•⁠ ⁠Կրեմ
•⁠ ⁠Տորթի կառուցում
•⁠ ⁠Տորթի ձևավորում
Գլյուկոզայով դեկոր և ձևավորում
Տորթի հարթեցում
•⁠ ⁠Բիսկվիթ - Տորթի հարթեցում
•⁠ ⁠Կրեմ - Տորթի հարթեցում
•⁠ ⁠Տորթի կառուցում
•⁠ ⁠Տորթի հարթեցում
•⁠ ⁠Տորթի ձևավորում
-- Դեկորատիվ ճկուն խմոր՝ ձևավորման համար
+ Բոնուս դաս՝ Մակարոնի
Սերտիֆիկատ
Սերտիֆիկատ