🔥 Սովորի'ր «Շոկոլադի տեմպերացում» հիմա։

Գրանցի'ր հիմա և պատրաստի'ր համեղ շոկոլադներ և գեղեցիկ դեկորներ։

Նախագրանցումները բաց են 👇

Screenshot_2024-03-15_at_01.14.17.png

Ի՞նչ կստանաս դասընթացի ընթացքում

001.png

Որակյալ վիդեոդասընթացներ

We will discuss the most crucial traffic sources for content projects and help you evaluate your strategy.

001.png

Տնային աշխատանքներ և փակ խումբ

Learn to analyze audience interests, independently select topics based on search trends, and consider ranking principles when creating content.

001.png

Խորհրդատվություն՝ Լիկա Մեսրոպյանի կողմից

We will share years of experience in online media promotion and content projects.

«Շոկոլադի տեմպերացում» դասընթացի ծրագիրը

5 մոդուլ, հետաքրքիր տեխնիկաներ և տնային աշխատանք։

Մոդուլ 1. Միջուկներ

Իրիս և մրգային գանաշ

12 minutes


Մոդուլ 2. Շոկոլադի տեմպերացում

Շոկոլադի տեմպերացման հիմնական տեխնիկաները

40 minutes


Մոդուլ 3. Տեմպերացված շոկոլադի հետ աշխատանք

Դեկորների պատրաստում

30 minutes


Մոդուլ 4. Շոկոլադե կոնֆետներ

Շոկոլադե կոնֆետների պատրաստում

20 minutes


Մոդուլ 5. Դեկորներով ձևավորում

Տեմպերացված շոկոլադի դեկորներով ձևավորում։ Իմպրովիզիացիոն էքսպերիմենտալ դեկորներ։ 

35 minutes


Տնային աշխատանք և վերջնական քննության հանձնում

Դասընթացից հետո պարտադիր է, որպեսզի հանձնեք տնային աշխատանք՝ որպես քննություն, որպեսզի Laki Online-ը կարողանա տրամադրել Ձեզ սերտիֆիկատ և վստահորեն փաստել, որ Դուք կարող եք աշխատել «Շոկոլադի տեմպերացման» հետ։ 

Սերտիֆիկատ

որը փաստում է այն մասին, որ դու հաջողությամբ ավարտել ես Laki Online ակադեմիայի «Շոկոլադի տեմպերացում» դասընթացը։ 

2024_32725.jpg

Դասընթացի արժեքը

placeholder

Do you have any questions about the course?

Write us!

course_academy@gmail.com

telegramfacebookyoutube